Empresa de Reformes a Barcelona

Avinguda Diagonal, 601, 8ª Planta, Barcelona

Reformes de Cuines, Banys, Pisos, Lofts i Locals

Sabem per experiència, la importància de triar correctament la millor empresa de reformes que sigui formal i seriosa, que compleixi amb el pressupost pactat, realitzant un bon treball en les dates acordades i que utilitzi bons materials que siguin de qualitat. És per això que, en Disseny Llar ens centrem en els requisits de client, el pressupost que vam acordar i complim amb els temps de les reformes a Barcelona

Estem enfocats tant a les reformes de particulars (banys, cuines, pisos, xalets, lofts) com a les dels espais professionals (Locals comercials i oficines), oferint a més solucions en il·luminació, revestiments decoratius o climatització.

Si et trobes a la provincia de Barcelona, ​​no dubtis a demanar el teu pressupost per a reformes. Mitjançant la gestió integral de la reforma, t’oferim la solució perfecta per transformar un habitatge o un local amb la millora qualitat preu. Tots els nostres pressupostos per a realitzar un projecte a mida són clau en mà.

Els nostres serveis inclouen fusteria en general, instal·lacions elèctriques, pintura, decoració d’interiors, fontaneria i obra.

¡Pressupost Gratuït!

Pressupost de Reformes a Barcelona


Pregunta’ns per al Finançament Gratuïta.. Omple el següent formulari i en breu contactarem amb tu.

 

Reforma de Cocinas

Reformes de Cuines


Com a experts en reformes Barcelona, sabem la importància que pot arribar a tenir una cuina per a tu. Per això t’oferim la màxima qualitat. Volem que gaudeixis del teu propi espai a la cuina, per això apostem per reformar, dissenyar i equipar la teva cuina de forma totalment personalitzada segons les teves necessitats.

Què necessites a la teva cuina? modernitzar la teva cuina, renovar-la, canviar la distribució il·luminar-millor, canviar els taulells o els mobles … T’oferim una reforma de cuines a Barcelona completa: el millor disseny, els materials de màxima qualitat i l’equipament més complet.

Gaudeix de la teva cuina, fent la reforma que necessita.

 

Reforma de Baños

Reformes de Banys


La reforma de cambres de bany és una de les més comuns a les cases ja sigui per desgast o per voler aprofitar millor la distribució i l’espai. Des Disseny Llar busquem millorar l’estada per aprofitar cada racó, mantenint un disseny d’acord a la resta d’estades de l’habitatge, però assessorant amb les últimes tendències.

Com a experts en reformes de banys a Barcelona, estem especialitzats en corregir, perfeccionar i renovar tot tipus de banys, perquè tinguis la millor reforma de banys.

Les nostres reformes es fan de forma integral, i ens encarreguem de tot el necessari: enrajolat, mobles de bany, plats de dutxa, mampares, sanitaris, canonades, aixetes, pintar, il·luminació, reemplaçar la banyera per un plat de dutxa … perquè una vegada començada tu no t’hagis de preocupar de res.

Demana’ns el teu pressupost de reformes de bany sense compromís.

Reforma de Baños
Subvenciones Reformas Viviendas

Reformes de Pisos, Cases i Lofts


Si està pensant en la reforma del teu pis, casa o xalet, en Diseño Hogar, ens adaptem a qualsevol projecte independentment de si és gran o petit, de les seves característiques i requeriments tècnics o estètics, busquem sempre la màxima qualitat de servei, materials i acabats per als nostres clients.

Moltes vegades quan pensem en «he de reformar casa meva», ens ve al cap la reforma integral de l’habitatge. Però realment en la majoria de les ocasions les reformes són parcials. Parla amb nosaltres i aconseguirem les millors idees i dissenys.

Tenim experiència en les reformes per a pisos de lloguer o venda (mantenint sempre la millor relació qualitat / preu).

Hi ha un gran ventall de possibilitats amb les que el nostre equip de treball pot ajudar-te a modernitzar la teva casa i que faran del teu immoble alguna cosa especial.

Reformas Integrales

Reformes Integrals a Barcelona


Tota reforma integral consisteix en una sèrie de canvis per transformar el seu habitatge, oficina o local comercial, que van des de la modificació de la distribució, la decoració, millores en l’eficiència energètica fins als aïllaments acústics.

Realitzem tot tipus de Reformes Integrals a Barcelona, la nostra experiència ens permet encarregar-nos de organitzar tot fins a obtenir el resultat final desitjat. Comptem amb la millor fusteria, Pintors, Instal·lació de sòls, Climatització, Fontaneria i Electricitat.

Ens adaptem a les necessitats dels clients i proporcionem un servei integral de claus en mà per a qualsevol instal·lació o reforma.

 

Reformas Integrales
Reformas oficinas y locales comerciales

Reformes de Locals i Oficines


Quan fas una reforma d’espais professionals, com són les reformes d’oficines i reformes de locals, el que es busca és millorar la productivitat, accessibilitat i reflectir els valors corporatius que els clients desitgen comunicar en el seu negoci. Això s’aconsegueix mitjançant solucions integrals que et permetin tenir el pressupost de el projecte a mida, clau en mà.

Gràcies a la nostra experiència i professionalitat podem oferir reformes menors o un canvi radical per al teu local, per anar amb les últimes tendències de disseny i complint amb totes la normativa de seguretat, el que et permetrà millorar la rendibilitat del teu negoci.

 

¡Convertim les teves Idees en Realitat!

Z

Servei personalitzat

Z

Professionals qualificats

Z

Projecte clau en mà

Z

Transparència

Reforma Baño Integral A Coruña

Reformes Banys

T’orientem perquè materialices les teves idees i obtinguis el bany dels teus somnis.
Reforma Cocina A Coruña

Reformes Cuines

Renovem la teva cuina, vam canviar la distribució o simplement la il•luminem.
Reformas Integrales Coruña

Reformes Integrals

Oferim serveis de Reformes Integrals d’habitatges i oficines
Calefaccion Suelo y folio Radiante Coruña

Calefacció Radiant

Mantingues la teva casa calenta sense tenir radiadors pel mig.
Rehabilitación Edificio Coruña

Rehabilitació d'Edificis

Rehabilitació d’edificis històrics, Façanes, Millora l’accessibilitat.
Alguna Dubte? truca’ns

Presupuesto de Reformas


Consúltanos por la Financiación Gratuita. Rellena el siguiente formulario y en breve contactaremos contigo.